Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
Condiții bune de zăpadă, un peisaj maiestuos, partii de schi fond, un număr surprinzător de partii de schi se execută și destinații minunate pentru excursii: Regiunea Sachsen  oferă cele mai bune condiții pentru o vacanță în timpul sezonului rece si pentru sport de iarnă.

Munții Metaliferi sunt cunoscuti ca si o  zonă potrivita pentru  de sporturi de iarnă, cu condiții bune de zăpadă timp de 100 de ani. În 28 de orașe de la Altenberg la Sosa o vacanță în splendoarea zapezii este foarte recomandata din decembrie până în martie. Aproximativ 70 de pârtii de schi, cu mai mult de 60 de meșe de schi, aproximativ 1.000 de kilometri de cursuri de schi pregătite și numeroase pârtii de sanie și patinoare sunt disponibile aici. Oberwiesenthal, cel mai mare oras din Germania, este un adevarat favorit în rândul pasionaților de schi alpin ametitoare. Cu un certificat FIS de slalom de schi-rula pe Fichtelberg de munte, orașul este centrul alpin al regiunii Erzgebirge. Grație celei mai mari echipament pentru producerea zăpezii artificiale în noile state germane, sporturi de iarnă pot fi întâlnite la munte local, aproape non-stop de la Crăciun până la Paști.

Pe cursul de schi de munte creasta Kammloipe, unul dintre cursurile de schi din Germania cu cele mai bune condiții de zăpadă, oamenii pot schia cross country prin parc Erzgebirge / Vogtland de-a lungul unui kilometru de 36 de lungă, desigur. Pentru mulți oameni cursul cel mai atractiv duce din orașul Vogtland Schöneck în orașul Erzgebirge din Johanngeorgenstadt. Amatorii de schi pot lua cu ușurință un curs de schi care duce spre Boemia.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour