Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
In regiunea Matrei-Osttirol sunt oportunitati excelente de schiat – 12km de partie pentru incepatori, 20km de partie pentru schiorii de nivel mediu si 3km de pista pentru avansati. Exista si spatiu amenajat pentru snowboard, si o zona speciala pentru copii – Bobo Kinder – un teren de joaca cu teleferic, partie si o scoala de schi.

Puteti parcurge muntii din Osttirol cu ajutorul retelei de trasee montane care se intinde pe mai multe sute de kilometri. Rutele au diverse grade de dificultate, fiind potrivite pentru orice calator, cele mai dificile avand ghizi profesionisti. „Tauer trek” este un traseu care va ofera posibilitatea de a vedea cele mai minunate locuri din Alpii din Tyrol, intr-o maniera ecologica si sanatoasa. Acest traseu de 40km prin inima parcului Hohe Tauern National Park dureaza trei zile. - See more at: http://www.turistik.ro/austria/matrei-in-osttirol#sthash.bRDsYPrl.dpuf
In regiunea Osttirol exista oportunitati excelente de schiat, 12 km de partie pentru incepatori, 20 km pentru cei de nivel mediu si 3 km de pista pentru avansati. Exista, de asemenea, spatiu special amenajat pentru snowboard si pentru copii - un teren de joaca cu teleferic, partie si scoala de schi.
Puteti parcurge muntii din Osttirol cu ajutorul retelei de trasee montane care se intinde pe mai multe sute de kilometri. Rutele au diverse grade de dificultate, fiind potrivite pentru orice calator, cele mai dificile avand ghizi profesionisti. „Tauer trek” este un traseu care va ofera posibilitatea de a vedea cele mai minunate locuri din Alpii din Tyrol, intr-o maniera ecologica si sanatoasa. Acest traseu de 40km prin inima parcului Hohe Tauern National Park dureaza trei zile - See more at: http://www.turistik.ro/austria/matrei-in-osttirol#sthash.En9CMfRl.dpuf
In muntii Osttirol se poate parcurge cu ajutorul retelei de trasee montane, care se intinde pe mai multe sute de kilometri. Rutele au diverse grade de dificultate, fiind potrivite pentru orice calator, cele mai dificile avand ghizi profesionisti.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour