Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Statiuneade schi Mallnitz este una dintre statiunile mai mici din Austria si are accesdirect la 28km de partie, cu 19 piste individuale si 12 teleferice. Partiilesunt bune pentru toti schiorii. La altitudini de peste 2.500 de metri, zapadapentru schi si snowboard este garantat pe toata durata sezonului.

Statiunea de schi Mallnitz este una dintre statiunile mai mici din Austria si are acces direct la 28km de partie, cu 19 piste individuale si 12 teleferice. Partiile sunt bune pentru toti schiorii. La altitudini de peste 2.500 de metri, zapada pentru schi si snowboard este garantat pe toata durata sezonului. - See more at: http://www.turistik.ro/austria/mallnitz#sthash.Ju8ZIZN1.dpuf

Statiunea de schi Mallnitz este unadintre statiunile mai mici din Austria si are acces direct la 28km de partie,cu 19 piste individuale si 12 teleferice. Partiile sunt bune pentru totischiorii. La altitudini de peste 2.500 de metri, zapada pentru schi sisnowboard este garantat pe toata durata sezonului.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour