Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
Munții Kaiser (germana Kaisergebirge) sunt un lant muntos din masivul Alpilor Calcarosi. Ei cuprind subgrupa munților Wilder Kaiser (romana Împăratul sălbatic) și Zahmer Kaiser (Împăratul blând). Lantul muntos se afla situat in cea mai mare parte in landul Tirol din Austria, intre localitatile Kufstein și Sankt Johann in Tirol.
Propunerile pentru a face din zona o Rezervatie naturala au existat inca din anul 1920. In ceea ce priveste altitudinea, rezervatia naturala a muntilor Kaiser porneste de la 480 metri, ajungand pana la 2344 metri.

Munții Kaiser sunt cunoscuti, mai ales pentru nivelul ridicat al biodiversitatii: 38 de ferigi, 400 de mușchi, 100 de specii de ciuperci, păduri diverse si o gamă impresionantă de specii de animale alpine. Există un mic ghețar, în prezent în procesul de predare a încălzirii globale, mai multe golfuri isi fac simtita prezenta și lacul Hintersteinersee,  în care este permis inotul.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour