Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
Primele teleschiuri au fost instalate în Arinsal în 1973 de către Josep Serra, dar zona de schi a fost apoi preluat de COMU de La Massana la scurt timp după. De-a lungul anilor care au urmat, au fost dezvoltate în zonele de schi din Pal și Ordino-Arcalis. În 2001, stațiunile de Pal și Arinsal au fost legate de o telecabina, pentru prima dată, și apoi în 2004, în zona de Vallnord a fost creat cuprinde trei statiuni de schi: Arinsal, Pal, și Ordino-Arcalis, toate acoperite de aceeași Vallnord skipass. Deși schi în Andorra este împărțită între Vallnord și Grandvalira, asocierea de schi Andorra aduce informații împreună și funcționează pe inițiative de promovare a schi în Andorra.

În lunile de vară stațiunea de schi din Arinsal se transformă în Vallnord Bike Park. Aceasta este una dintre cele mai mari statiuni de biciclete din sudul Europei și este formată din două circuite de țară și coborâre cruce. Traseele coborâre din Vallnord Bike Parcul acoperă o gamă largă de teren și satisface abilitati diferite. Dificultatea de pârtiile este defalcată în două pârtii ușoare, 6 pârtii medii, 7 dificilă și 2 puncte foarte dificile.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour